Tillbehör till mobilen att ta med på resa

Vad för mobiltillbehör och andra prylar är det bra att ta med sig när man är ute och reser egentligen?

 

Ska du ut på resa? Oavsett om det är ett tripp ner till Skåne, ut i fjällen, bort till Thailand med hela släkten eller bara en tjänsteresa till England kan det vara skönt att ha med sig rätt saker från start. Det gör att du slipper köpa adaptrar och sladdar, paraply eller varma kläder när du är på plats, för att du helt enkelt glömt det hemma.

 Mobiltillbehör att ta med

Behöver du införskaffa en del mobila tillbehör till iphone xs max till exempel? Det kanske är  ett genomskinligt gummiskal som gör att mobilen inte skadas lika lätt, ett bakfodral i magnetiskt glas eller kanske ett skärmskydd i härdat glas så du slipper irriterande repor på skärmen som gör att bilden inte är lika skönt att fästa blicken vid? Som tur är finns det massor av olika mobiltillbehör till nyaste iPhone, allt från skal och fodral till hörlurar, adaptrar och reflexer som gör att du kan hålla de framför dig i mörkret när du vill att trafiken ska se var du är och inte riskeras att bli påkörd av en bil. Mycket smarta grejer med andra ord. På en resa kan nog allt detta och lite till vara till hjälp, inte minst ett tåligt skydd.

Den pryl de allra flesta köper till är en adapter som krävs för många hörlurar med sladd, eftersom de nya iPhone inte har ett hörlursuttag som de gamla varianterna har haft. Mer om detta kan du bland annat läsa om i denna artikel i Svenska Dagbladet, somt om hur Apple är ohotade mästarinna på att ta bra (riktigt bra) betalt för dina produkter. Glöm inte adaptern om du ska iväg på resa och har ett par riktigt bra hörlurar som du vill ha med dig med sladd.

Packningstips för resenären

Andra tips för dig som ska iväg på en resa är att lära dig packa rätt. Mer om hur du packar kan du bland annat läsa om här och här.